ONR F4 hersteld zich goed en blijft de onbetwiste kampioen!

Stijn scoort echte hattrick. ONR F4 - VV Roden F5: 3 - 1.

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Marum F4 - ONR F4

Sat 23 Sep, 21:31

We gingen naar Marum met de verwachting een sterke tegenstander te treffen, aangezien Marum met 14-0 won van Tolbert, waar wij nipt van wonnen met 2-0.

De eerste minuten waren echter geheel tegen de verwachting in voor onze jongens. De pressie van de eerste vijf minuten werd beloond met een mooie goal van Joost na een briljante voorzet van Marc 0-1. Hierna bleef ONR druk houden en kon Marum er alleen af en toe uit komen met een snelle counter, maar zelfs in een overtal situatie van vier tegen twee voor het doel van de uitstekend keepende Jens, wisten ze niet te scoren door uitstekend werk van onze verdediging. Onze verdedigers waren zeer professioneel aan het werk. In de twaalfde minuut wist Joep die luttele seconden hiervoor nog een blessure behandeling nodig had, zeer effectief met een sliding een corner te voorkomen, maar door de druk die Marum toen uitoefende wisten ze de bal te heroveren en te scoren 1-1. Even later liet Marc heel subtiel de bal over de achterlijn lopen zodat Jens de bal weer in het spel kon brengen. Dit waren altijd de momenten waar Marum veel druk op onze spelers zette zodat we de bal moeilijk weg kregen. En in de zestiende minuut wist Marum in zo’n situatie toch vlak voor rust een voorsprong te pakken 2-1.

Na de rust begon Marum erg sterk en wisten we even niet hoe we hierop moesten reageren, hierdoor wist Marum snel de 3-1 te maken.

Als team waren we op dit moment even de kluts kwijt, gelukkig hadden we spelers met genoeg individuele klasse om het team te dragen, dit resulteerde in een schitterend doelpunt van Merijn na een bloedstollende solo dwars door de verdediging van Marum heen 3-2.

Helaas wist Marum bijna direct vanaf de aftrap de voorsprong weer op twee doelpunten te brengen door een onhoudbaar schot in de hoek 4-2. Hierna hervonden we ons wel weer en kwamen we er regelmatig uit vooral Joost wist veel kansen te creëren, maar zag veel schoten gepakt worden door de uitstekende keeper van de tegenstander.

In de 31e minuut kwam Marum via een counter toch op 5-2 ondanks een poging van Marc om de bal van de lijn te halen.

Toch bleef ONR het beste van het spel houden, met uitstekende samenwerking tussen Joost en Merijn, maar de keeper van Marum was in bloedvorm en pakte alles. Marum kwam nog één of twee keer via een counter voor het doel van Jens, maar ook hij ging mee in het uitstekende spel van het team en pakte alle ballen.

In de laatste minuut wist Merijn Joost nog te bereiken die eindelijk de keeper van Marum kon passeren en bracht zo de eindstand op 5-3.

Voetballend waren we veel sterker, dit ziet er goed uit voor de rest van de competitie.